Europa League

UPDATE Fanii Petrolului fac iureş: "Dinamo să nu calce pe stadionul nostru!" De ce nu pot evolua "cîinii" în Bucureşti?

Fanii Petrolului nu concep ca pe stadionul lor o echipă bucureşteană să dispute meciuri în EL

Articol de Gazeta Sporturilor  —  miercuri, 11 iulie 2012

UPDATE Suporterii Petrolului se opun variantei ca Dinamo să joace pe terenul lor în Europa League. Într-un protest trimis Primăriei Ploieştiului, aceştia spun că e de neconceput ca ”o echipă bucureşteană să dispute pe stadionul «Ilie Oană» meciuri oficiale sau amicale, interne ori internaţionale”. ”O asemenea umilinţă”, susţin ei, ”ar avea efecte devastatoare în ceea ce priveşte liniştea şi armonia din jurul echipei-fanion a Ploieştiului şi a judeţului Prahova”.

Întrucît stadionul din ”Ştefan cel Mare” nu mai era luat în calcul din sezonul trecut, iar pe ”Naţional Arena” sînt programate deja alte evenimente, oficialii roş-albilor au fost nevoiţi să caute altă arenă pe care să dispute meciul de acasă.

Şi au găsit-o. Este vorba de ”Ilie Oană”, stadionul ”lupilor” de la Petrolul Ploieşti, unde Dinamo va evolua fie pe 23 august, fie pe 30 august, în funcţie de tragerea la sorţi care se va desfăşura pe 10 august, la sediul UEFA din Nyon.

Dacă va trece de play-off, ”cîinii” vor merge în faza grupelor, prevăzută în perioada 20 septembrie - 6 decembrie. Finala va fi pe 15 mai, pe ”Amsterdam ArenA”.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.