Campionate

Gyan impresionat de Olăroiu: "E printre cei mai buni din lume" » Vezi ce spune şi de Rădoi

FOTO: goal.com

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Wednesday, 11 July 2012

Cel mai bun marcator al naţionalei Ghanei, Asamoah Gyan (26 de ani), a rămas impresionat de românii de la Al-Ain, Mirel Rădoi şi Cosmin Olăroiu. Adus de la Sunderland pentru 6 milioane de lire în 2011, vîrful a făcut spectacol în primul an jucat în Emiratele Arabe Unite, ieşind golgeter.

Gyan spune că un merit important pentru cele 22 de goluri ale sale le are şi Cosmin Olăroiu, un tehnician pe care ghanezul îl vede unul dintre cei mai buni din lume.

E un antrenor bun, foarte apropiat de jucători. Ştie ce le place, iar din punct de vedere tactic e excelent, ştie să citească jocul foarte bine. Cred că este unul dintre cei mai buni antrenori din lume”, a spus Gyan pentru DigiSport.

Atacantul pentru care Sunderland a plătit 13 milioane de euro are numai cuvinte de laudă şi pentru fostul căpitan al Stelei, Mirel Rădoi. “Mirel e băiat bun, e foarte serios la antrenamente. Este un bun profesionist, lucrează din greu tot timpul şi dă mereu tot ce are mai bun. Chiar dacă e ceva ce nu poate face, tot îşi dă silinţa să îşi depăşească limitele”, a mai spus atacantul.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.