Liga 1

Platini a plecat să discute cu cei de la ŢSKA Sofia. ”Bulgarul Galchev este «cîine roşu» în proporţie de 90%”, spun dinamoviştii

Articol de Eduard Apostol  —  Wednesday, 11 July 2012

Dinamo ar putea să-l prezinte mîine pe bulgarul Boris Galchev, 28 de ani, ca fiind cel mai nou transfer al clubului.

Jucătorul este aşteptat mîine la Bucureşti. El trebuia să sosească de azi, însă Michel Platini ajunge de-abia în această seară la Sofia, pentru a negocia revenirea în tricoul celor de la ŢSKA Sofia. Iar, în schimb, Galchev va ajunge în Ştefan cel Mare, Dinamo mai trebuind să plătească, în plus, 50.000 de euro.

Platini mai are de încasat cîteva restanţe financiare de la fosta sa echipă, el fiind transferat de "cîini" în luna februarie de la Steaua Bulgariei. Roş-albii speră ca mîine să poate stabili ultimele detalii financiare şi contractuale cu Galchev, iar să se poate alătura lotului condus de Dario Bonetti. "În proporţie de 90 la sută, Boris este rezolvat. Sperăm să nu apară probleme pe parcurs", au declarat oficialii din Ştefan cel Mare.

Totodată, în funcţie de cum vor rezolva cu biletele de avion pentru a sosi în România, mai sînt aşteptaţi zilele viitoare hondurianul Alvarez, mijlocaş de 32 de ani, şi uruguayanul Herrera, fundaş de 23 de ani, roş-albii spunîns că s-au înţeles, în principiu, cu cluburile de care aparţin, Palermo, respectiv Defensor.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.