Gimnastica

Belu şi Bitang, bricoleri de lux » Antrenorii lotului de gimnastică au demontat aparatele din Sala Polivalentă

Articol de Mirela Neag  —  Monday 30th of November -0001 12:00

În ultima perioadă, lotul olimpic de gimnastică s-a pregătit la Polivalentă, acolo unde s-a montat şi un podium de concurs asemănător cu cel de la Londra. Acesta are înălţimea de 1 metru şi pe el sînt plasate aparatele: bîrna, solul, paralelele şi calul de la sărituri.

Pentru că în sală urmează să se ţină o adunare tradiţională a Martorilor lui Iehova, "am închiriat de vineri pînă duminică pentru 7.000 de euro", au declarat cei de la "Polivalentă", ieri dimineaţă gimnastica şi-a strîns aparatele şi a revenit la Izvorani.

"Nu avem unde să montăm platforma înaltă de concurs la Izvorani, aşa că vom lucra ca de obicei", a spus Belu. "Adevărul e că nicăieri în Bucureşti nu avem o sală în care să putem monta platforma de aproximativ 25x25 de metri pe care să stea aparatele. Doar la Romexpo, dar acolo sînt alte disfuncţionalităţi", a explicat Mariana Bitang.

Pentru ca aparatele să ajungă repede la Izvorani şi echipa să-şi poată relua rapid antrenamentele, mai sînt doar 15 zile pînă la Jocurile Olimpice şi 18 pînă la primul lor concurs, calificările pe echipe, toată lumea, în afara fetelor, s-a apucat de demontat, inclusiv Belu şi Bitang, care s-au spălat apoi pe mîini cu nişte apă în sală.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.