Liga 1

”Lippi” se răzbună pe Reghe! » Contre între fostul şi actualul antrenor de la Steaua

Stoichiţă nu scape nicio ocazie să îl critice pe Reghecampf

Articol de Remus Răureanu  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Stoichiţă îl critică acum pe Reghecampf, cu care a avut un conflict în timpul meciului Chiajna - Steaua din sezonul trecut.

"Tătăruşanu nu e un căpitan potrivit, Chiricheş ar fi fost mai bun. Sau să fi luat banderola un mijlocaş, deoarece portarul nu e capabil să transmită mesaje decît apărării. Normal ar fi fost ca antrenorul să fi desemnat căpitanul". Mihai Stoichiţă a analizat astfel decizia lui Reghecampf de a-l numi căpitan pe Tătăruşanu, în urma unui vot al vestiarului.

"N-are voie să comenteze!"
Antrenorul actual al Stelei s-a enervat şi a reacţionat nervos faţă de cel căruia i-a urmat în post: "Stoichiţă deja şi-a depăşit atribuţiile! Eu cred că el a uitat că nu mai conduce Steaua, fiindcă a întrecut orice măsură! Comentează despre lucruri pe care nu are dreptul să le comenteze".

"Lippi" l-a antrenat pe Reghe în Ghencea, la sfîrşitul anilor '90. "Mi-a fost antrenor, dar nu are dreptul să critice! El a fost «principal» înaintea mea şi nici atunci nu era Chiricheş căpitan! El nu i-a dat banderola lui Chiricheş, dar mă critică pe mine pentru asta acum?!", s-a enervat Reghecampf la DigiSport.

A sărit la el!
Ce are Stoichiţă cu Reghe şi de ce s-a enervat tehnicianul roş-albaştrilor? Ei au fost adversari pe finalul sezonului trecut, cînd Steaua încă mai spera să prindă măcar poziţia a doua a clasamentului şi preliminariile Ligii Campionilor, iar Chiajna era deja salvată de la retrogradare. "Lippi" era stelist, iar Laur îi antrena pe ilfoveni.

"Militarii" au cîştigat relativ lejer, cu 2-0, dar un gol s-a marcat în urma unei faze la care banca de la Chiajna ceruse ca mingea să fie dată afară şi să se permită accesul medicului pentru un fotbalist accidentat. Steaua a continuat acţiunea, a înscris şi Reghecampf a făcut o criză de nervi. S-a dus spre Stoichiţă şi a început să ţipe: "Vă bucuraţi la golul ăsta? Sînteţi nesimţiţi că n-aţi dat mingea în aut! Nu se face aşa ceva".

După mai puţin de o lună de la acest episod, Becali l-a demis pe "Lippi" şi l-a schimbat tocmai cu Reghecampf, pe care fostul se răzbună acum, atacîndu-i deciziile.

1 titlu de campion au cîştigat Stoichiţă şi Reghecampf împreună la Steaua, cu primul antrenor principal şi al doilea fundaş dreapta. Performanţa a fost realizată în sezonul 1997-1998

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.