Amicale

500.000 de euro dacă nu vine Messi! » Clauza pe care Barcelona nu o poate încălca

Articol de Eduard Apostol, Cătălin Gheorghiu  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Barcelona a fost nevoită să accepte o clauză suplimentară la contract, fiindcă organizatorii amicalului de lux s-au temut ca nu cumva starul argentinian să lipsească din lotul pentru Bucureşti.

Leo Messi iar ne dă emoţii! Starul argentinian n-a putut fi prezent anul trecut pe Naţional Arena, întrucît a fost anulat amicalul dintre prima reprezentativă a "tricolorilor" şi cea a "pumelor".

Acum, iar au apărut diverse speculaţii cum că magicianul din atacul catalanilor ar putea absenta de la superevenimentul din 11 august, meciul cu Dinamo. Iar organizatorii s-au mişcat precum Messi pe gazon şi i-au convins pe cei de la Barca să adauge un amendament important la una dintre clauzele de prezentare ale trupei blau-grana.

Astfel, acum este stipulat clar, spun oficialii români, "că Leo Messi trebuie să vină la Bucureşti cu Barcelona, fiind scutit de la meci doar dacă va avea probleme medicale serioase. Dar şi-atunci va fi supus unui examen riguros pentru a fi siguri de acest lucru. În caz contrar, catalanii trebuie să plătească organizatorilor despăgubiri de 500.000 de euro".

Totodată, organizatorii au ţinut să precizeze: "N-am bănuit şi nu bănuim că vreo persoană de la Barcelona ar putea afecta buna desfăşurare a partidei, însă vrem să fim siguri că spectatorii români vor asista la un show extraordinar, aşa cum li s-a promis şi cum toate starurile blau-grana pot face".

Două bilete pe minut
AscendNet Solutions, companie IT specializată în servicii de ticketing şi operatorul site-ului de vînzare online biletenationalarena.ro, anunţă că amicalul dintre Dinamo şi Barcelona se va desfăşura cu casa închisă, iar cele 52.000 de bilete se vor epuiza pînă pe 11 august. "S-au vîndut deja 37,5% din tichetele disponibile, frecvenţa cu care vindem biletele este, în medie, de unul la 28 de secunde", a afirmat Mihai Paun, managerul general al companiei. Pînă ieri, conform cifrelor oficiale, se vînduseră 19.500 de tichete.

21 de trofee a cîştigat starul de 25 de ani cu Barcelona şi cu naţionala Argentinei, cu sud-americanii avînd în palmares aurul olimpic în 2008 şi Campionatul Mondial Under 20 în 2005

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.