Liga 1

Păzea, Naţional Arena luată cu asalt pentru Supercupă! :D Doar un vis, de-abia s-au vîndut 1.500 de bilete

Stadion National Arena

Articol de Eduard Apostol  —  joi, 12 iulie 2012

Da, e adevărat, sîmbătă seară, de la ora 21:00, se joacă Supercupa României între Dinamo şi CFR Cluj. Cu toate că este primul meci oficial al sezonului, între deţinătoarea Cupei României şi campioana en-titre, microbiştii nu se înghesuie să ia bilete.

S-au pus în vînzare aproape 20.000, de-abia s-au vîndut 1.500, conform declaraţiilor oficiale ale celor două grupări, şi mai sînt două zile pînă la meci. Iar şefii celor două grupări se tem că va fi cea mai redusă asistenţă din istoria celor 14 Supercupe, inclusiv cea din week-end.


Avînd în vedere că meciul se dispută în Bucureşti şi pe Naţional Arena, într-un cartier de dinamovişti, cum este recunoscut şi se speculează mediatic, fotbaliştii lui Dario Bonetti au făcut apel la propriii fani să facă tot posibilul să ajungă la partidă. "Poate oamenii se mai răzgîndesc, mai pleacă de la plajă, de la piscină şi vor avea plăcerea să vină la stadion", a declarat Ionel Dănciulescu. Alexe a completat: "De vină este şi perioada de vacanţă, cu toate că e un meci important pentru toată ţara. Ar fi păcat să nu vină lumea".

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.