Liga 1

Zuluf a scăpat de Dinamo: "Riscam să mă las de fotbal!"

Nicolae Zuluf

Articol de Cătălin Gheorghiu  —  joi, 12 iulie 2012

Dinamo s-a despărţit ieri de cîţiva dintre jucătorii care anul trecut au fost împrumutaţi ori au jucat pentru echipa secundă.

Dan Bucşă (mijlocaş, 24 de ani), Andrei Niţu (fundaş central, 25 de ani), Sergiu Scărlătescu (mijlocaş, 23 de ani), Nelu Bucă (atacant, 26 de ani), Sorin Ispir (mijlocaş, 24 de ani) şi Nicolae Zuluf (mijlocaş, 24 de ani) şi-au reziliat contractele cu Dinamo.

Georgian Păun a primit o foaie conform căreia se poate transfera la orice club în schimbul a 30.000 de euro, iar Eugen Crăciun încă aşteaptă o decizie din partea şefilor.

Zuluf şi Ispir vor trebui să plătească pentru că au fost lăsaţi liberi. "Pînă în decembrie trebuie să plătim cîte 5.000 de euro, reprezentînd suma pe care am primit-o la semnătură cînd am ajuns la Dinamo. Nu înţeleg de ce ne-au mai luat dacă nu ne-au dat nici măcar o şansă.

Sînt fericit că am plecat liber pentru că altfel riscam să păţesc ca alţi fotbalişti care au rămas legaţi ani buni de club şi nu şi-au putut dezvolta cariera. Sincer, dacă rămîneam la Dinamo, riscam să mă las de fotbal!", a spus Nicolae Zuluf pentru gsp.ro.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.