Campionate

Ce LOVITURĂ a dat PSG! I-a cumpărat pe Ibrahimovic şi Thiago Silva pentru o sumă fabuloasă

FOTO: Milano10.it

Articol de Gazeta Sporturilor  —  joi, 12 iulie 2012

Patronul celor de la AC Milan a confirmat în această seară cedarea celor mai importanţi jucători din lotul "diavolilor" la Paris Saint-Germain. Clubul va încasa o sumă imensă de bani, 62 de milioane de euro

"Da, i-am vîndut pe Zlatan Ibrahimovic şi Thiago Silva la PSG. Vom lua 62 de milioane de euro", a spus Silvio Berlusconi, conform site-ului Gazzetta dello Sport.

Vicecampioana Italiei s-a reorientat rapid şi este decisă să arunce în joc o sumă importantă pentru a-i aduce la Milano pe Carlos Tevez şi Edin Dzeko, aflaţi deja pe lista lui Adriano Galliani. Thiago Silva îşi prelungise recent contractul cu gruparea italiană pentru încă 5 sezoane, avînd un salariu de 6 milioane de euro pe an.

“Am avut deja o discuţie cu el, iar acum mai trebuie să avem o discuţie şi cu agentul lui Ibrahimovic, Raiola”, a declarat Leonardo pentru Sky Sport Italia în această după-amiază

Se pare că preşedintele executiv al lui Milan, Adriano Galliani, a fost convins de această sumă pentru că problemele financiare prin care clubul trece sînt destul de mari. O mare problemă pentru AC Milan o reprezentau şi salariile celor doi, care însumau 18 milioane de euro anual.

Este a treia lovitură dată de şefii celor de la PSG, după transferul lui Ezequiel Lavezzi, de la Napoli, care a ajuns în Franţa pentru 26 de milioane de euro.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.