Campionate

Pumni, kung-fu şi sînge » Doi jucători de la Hamburg s-au bătut la antrenament. Al treilea a avut capul spart!

+3 Foto
Filmul incidentelor de la Hamburg: Son (păr roşcat) se răzbună pe nevinovatul Tolgay (dreapta)

Articol de Theodor Jumătate  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Sîrbul Rajkovici l-a atacat pe sud-coreeanul Son, care, încercînd să riposteze, l-a lovit pe Tolgay. Neamţul de origine turcă voia să-i despartă.

Într-o zi de vineri, 13, antrenamentul lui Hamburger SV s-a transformat într-o repriză de box şi arte marţiale.

Slobodan Rajkovici, 23 de ani, fundaşul central de 1,91 m, l-a certat pe sud-coreeanul Son Heung-Min, 20 de ani: "Nu mai rata! Un atacant trebuie să dea goluri". Asiaticul i-a răspuns, cei doi au trecut rapid la insulte, iar sîrbul a mers şi mai departe. A sărit să-l bată pe Son.

Ultimul a recepţionat o lovitură, apoi a vrut să se răzbune. Un picior a zburat prin aer în stil kung-fu, dar a ratat ţinta. Nici pumnul său nu l-a atins pe Rajkovici, ci pe Tolgay Arslan (21 de ani), punîndu-l la pămînt. Neamţul de origine turcă avea capul plin de sînge. Medicii i-au închis rana cu 4 puncte de sutură.

Nebunia de la antrenament l-a înfuriat pe preşedintele clubului, Carl Jarchow: "Rajkovici ştie că nu aşa rezolvăm conflictele la Hamburg". Sîrbul a fost trimis la echipa a doua şi pus pe lista de transferuri. În timp ce sud-coreeanul va fi amendat.

"Nu tolerăm un asemenea comportament. Jucătorii trebuie să se respecte, nu să se bată. Vor fi pedepsiţi" (Thorsten Fink, antrenor HSV)

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.