Cupa Romaniei

FOTO Lăsaţi cu ochii-n soare! » Dinamovişti şi clujenii au avut parte de o atmosferă monotonă

+5 Foto
Imagine dezolantă cu Arena Națională. Zeci de mii de scaune goale și doar cîteva mii ocupate

Articol de Cătălin Gheorghiu  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Străzile adiacente Arenei Naţionale au fost bătute ieri doar de soare, nu şi de picioarele microbiştilor.

Primul trofeu al anului nu a prea reuşit să-i dezlipească pe fani de piscină şi de berea rece, iar atmosfera a semănat cu Campionatele Naţionale de Atletism, disputate pe arena din Ştefan cel Mare.

Chiar dacă au promis că vor umple arena imediat ce vor scăpa din "Groapă", suporterii nu s-au ţinut de cuvînt, iar aseară s-au strîns în media lor obişnuită la meciurile de acasă din sezoanele precedente, adică în jur de 5.000! Dacă ai fi avut o pătură, cîteva sandvişuri şi o apă rece, gazonul de pe Arena Naţională te-ar fi tentat la picnic pînă la apariţia echipelor pe teren.

S-au certat pe România
Apariţia jucătorilor a adus şi prima răcoare a tribunelor la 33 de grade Celsius. Fanii CFR-ului, 700 la număr, au cîntat şi şi-au strigat favoriţii, iar roş-albii le-au răspuns ironic amintindu-le de rivala din oraş. "U Cluj Napoca" şi "Afară, afară, cu ungurii din ţară" au fost scandările preferate ale "cîinilor". Arădenii au răspuns cu o scandare menită să infirme ironiile bucureştenilor: "România, România".

La un pas de bătaie, despărţiţi de o grupă de copii
O greşeală organizatorică ar fi putut duce la evenimente neplăcute. Fanii CFR-ului, grupaţi în două sectoare la peluza a 2-a, nu au fost împrejmuiţi de mai mult de 20 de bodyguarzi. Lîngă ei, un grup important de dinamovişti, care, în momentul în care şi-au dezvăluit apartenenţa, au fost la un pas să se trezească peste ei cu CFR-iştii.

Singurul gard între cele două grupuri era unul viu, format dintr-o grupă de copii veniţi la meci. Forţele de ordine au aplanat însă la timp conflictul şi au suplimentat forţele de ordine, spiritele fiind calmate.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.