Cupa Romaniei

Haţegan a ajutat CFR-ul! » Arădeanul a comis două greşeli mari în favoarea grupării lui Andone

+2 Foto
Una din fazele care i-au dat bătăi de cap lui Haţegan

Articol de Cătălin Gheorghiu  —  Monday 30th of November -0001 12:00

În ziua cînd a împlinit 32 de ani, arbitrul din Arad a făcut la scorul de 0-0 două greşeli mari prin care i-a dezavantajat pe ”cîini”: nu l-a eliminat pe Deac şi nu a dat penalty la un henţ în careu al lui Ivo Pinto.

Delegat să conducă Supercupa României chiar de ziua sa, Ovidiu Haţegan a comis-o prima dată în minutul 12. "Centralul" din Arad l-a iertat pe clujeanul Ciprian Deac de eliminare, după ce acesta a avut o intrare criminală la Cătălin Munteanu.

Deac l-a călcat pe dinamovist, fără a avea intenţia de a juca mingea, însă Ovidiu Haţegan i-a arătat doar cartonaşul galben mijlocaşului de la CFR Cluj, deşi ar fi trebuit să-l elimine.

Recitalul arbitrului din Arad a continuat în minutul 33. Alexe a scăpat pe stînga, a centrat spre Marius Niculae în careu, dar fundaşul dreapta al CFR-ului, Ivo Pinto, a oprit balonul cu mîna în careu.

Aflat în alergare spre zona unde se juca mingea, arbitrul din Arad nu a dictat penalty, aşa cum ar fi trebuit, ci doar corner pentru "cîini". Deşi aflat şi el în spatele porţii lui Stăncioiu, arbitrul adiţional Robert Dumitru nu i-a semnalizat infracţiunea "centralului".

În minutul 67, Haţegan a luat însă decizia corectă atunci cînd l-a eliminat pe Ricardo Cadu pentru al doilea "galben". Căpitanul clujean a făcut o alunecare imprudentă şi l-a "ciupit" pe Alexe. Infracţiunea s-a petrecut în afara careului, şi nu în interior, aşa cum au solicitat dinamoviştii.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.