Cupa Romaniei

Andone îi laudă pe "cîini": "Dinamo e mai bună ca anul trecut!"

Andone a trebuit să se recunoască învins de fosta lui echipă

Articol de Gabriel Berceanu  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Tehnicianul CFR-ului îi laudă pe ”cîini” şi a glumit spunînd că îi pare rău că l-a adus pe Ţucudean la Dinamo.

Ioan Andone consideră că echipa sa a pierdut trofeul din cauza greşelilor în defensivă ale jucătorii săi. "Nu aveam voie să facem greşelile pe care le-am făcut atunci cînd conduceam cu 1-0. Golurile dinamoviştilor au venit după aceeaşi fază, cu o pasă a lor în spatele liniei noastre de fundaşi", a declarat "Fălcosul".

Totuşi, tehnicianul clujenilor spune că e mulţumit de unele aspecte din jocul echipei sale: "Am evoluat mai bine ca în finalul campionatului trecut, dar mai e foarte mult de muncă dacă vrem să jucăm în grupele Champions League. Avem probleme în apărare, asta e clar, dar mă bucur că şi atunci cînd am rămas cu un jucător în minus le-am ţinut piept dinamoviştilor. Cred totuşi că actuala Dinamo e mult mai bună decît cea de anul trecut, stă mult mai bine pe teren".

Acuză arbitrajul
Andone consideră că un factor în pierderea trofeului l-a reprezentat şi arbitrajul brigăzii conduse de Ovidiu Haţegan. "S-au făcut multe erori de arbitraj, am înţeles că Ricardo Cadu nu trebuia eliminat, nu l-a atins pe Alexe. Asta e, dacă nici cînd sînt şase arbitri nu văd. Şi la golul egalizator al lui Ţucudean, mai mulţi jucători mi-au spus că a fost henţ, dar cred că nu trebuie să dăm vina doar pe arbitraj", a spus Ando, care a făcut şi o glumă pe seama eroului din finală, George Ţucudean: "Ar fi trebuit să nu-l aduc la Dinamo, asta îmi reproşez. Glumesc acum, dar eu l-am văzut la Arad, cînd nimeni nu ştia de el. Şi pe el, şi pe Bălgrădean, iar acum profită alţii, dar aşa e la fotbal".

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.