Liga 1

Copos ştie cum se va descurca Rapidul în sezonul următor: "Peste Steaua vom fi sigur!"

Rapid şi Steaua se vor bate şi în acest sezon pentru glorie şi titlu

Articol de Cătălin Popescu  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Copos are încredere în noul Rapid, vrea titlul şi e sigur că giuleştenii vor încheia sezonul peste rivala din Ghencea.

Cele 11 achiziţii pe care le-a făcut şi venirea lui Ovidiu Sabău pe banca tehnică îi dau mari speranţe patronului George Copos. Finanţatorul din Grant şi-a făcut planurile pentru noul sezon.

"Avem o formaţie bună şi un tehnician de clasă. Ne dorim enorm să ajungem iar în grupele Europa League, să luăm titlul şi Cupa României, dar obiectivul nostru e unul din locurile 1-3. În orice caz, sînt sigur că vom încheia sezonul în faţa Stelei!", a declarat acesta pentru GSP TV.

Copos a vorbit şi despre negocierile cu Paul Codrea, ultimul fotbalist aflat pe lista Rapidului: "Doar cu el mai negociem, e un băiat extraordinar! Nu avem suficienţi bani să îi dăm, dar eu l-aş vrea foarte mult".

"Am făcut greşeli foarte mari, chiar şi sezonul trecut, cînd s-au cheltuit 12 milioane de euro, dar acum cred foarte mult în Neluţu Sabău, a făcut o echipă competitivă!" (George Copos, patron Rapid)

Inbox:
- Copos n-a renunţat la gîndul de a vinde Rapidul: "Anul acesta, tot un leu valorează, dar, din păcate, au crescut datoriile. Dacă vine cineva să îl cumpere, un om puternic financiar, care să poată să facă mai mult decît am făcut eu, l-aş vinde cu mare, mare plăcere".

- Baze Ilijoski s-a acomodat în Giuleşti: "Mă înţeleg foarte bine cu toată lumea. Avem o echipă bună, concurenţa e mare, dar mă voi lupta pentru un loc de titular. Totuşi, decizia finală o are domnul Sabău".

- După ce i-a scăzut preţul de la 125.000 de euro la 62.000, Copos s-a lăsat înduplecat de Dani Coman şi i-a mai făcut o reducere din grila pe care i-o fixase. "Am redus de la 62 de mii la 50, numai să plece!", a spus patronul Rapidului.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.