Campionate

Îşi reneagă trecutul » Balotelli nu vrea să ştie de mama lui naturală, care cîştigă 7,5 euro pe oră

Rose, mama naturală a lui Balotelli pe care el o ignoră

Articol de Gazeta Sporturilor  —  marţi, 17 iulie 2012

Mario Balotelli s-a născut la Palermo, într-o familie de emigranţi ghanezi. Părinţii, Thomas şi Rose Barwuah, nu aveau resurse să-l crească aşa cum şi-ar fi dorit, astfel că, pe cînd puştiul a făcut doi ani, l-au dat spre adopţie unei familii de italieni.

Acum, atacantul lui Manchester City s-a ajuns. Cîştigă 7,5 milioane de euro pe sezon, se plimbă cu Bentley continental, locuieşte într-o vilă de 3,5 milioane de euro. Nu vrea însă să mai ştie nimic despre cea care i-a dat viaţă. După ce el s-a mutat în Anglia, la fel a procedat şi mama lui, sperînd să o ajute. Degeaba.

În timp ce excentricul Balotelli îşi satisface toate nebuniile, ea o duce greu. Lucrează în Manchester ca menajeră pentru 7,5 euro pe oră şi stă într-o căsuţă modestă unde plăteşte chirie 700 de euro pe lună.

Situaţia nu-l mişcă însă pe Mario. Nu este preocupat absolut deloc de existenţa mamei naturale, motiv pentru care e criticat aspru de presa engleză, ci o consideră mama adevărată pe cea care l-a crescut la Brescia. Tocmai de aceea i-a şi dedicat golurile înscrise recent la Euro.


Citeşte şi ”Inimă de mamă » Balotelli i-a dedicat dubla din meciul cu Germania mamei sale adoptive”.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.