Liga 1

Mihai Stoica apără echipamentul bleu: ”Sîntem la fel de importanţi ca Barcelona, Inter şi Manchester”

Așa arată noul echipament al Stelei (foto: Cristi Preda)

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Tuesday, 17 July 2012

Una dintre ultimele controverse la Steaua este cea legată de culoarea echipamentului rezervat meciurilor din deplasare. Acesta este bleu, o nuanţă neobişnuită la Steaua, şi a fost prezentat la meciul amical cu Litex Loveci, 3-0 duminică.

Cum alegerea a stîrnit polemici, managerul Mihai Stoica a ripostat: ”Am citit declaraţiile despre echipament. Ienei şi Liţă Dumitru au zis că e urît, nepotrivit, de Divizia C. Fiecare are o opinie. Le respect pe toate, nu le ignor. Şi nu spun că vom juca în acest echipament acasă. Zic doar că este de o calitate ireproşabilă”.

Oficialul Stelei a mai precizat: ”Steaua este unul dintre puţinele cluburi cu linie de echipament dedicat. Din punctul de vedere al sponsorului tehnic, Steaua e la fel de importantă ca Manchester United, Barcelona, Inter, Şahtior. Iar echipamentul de rezervă nu trebuie să aibă prea mare legătură cu culorile clubului. E foarte posibil să prindă şi în rîndul suporterilor”.

Ca să fie mai convingător, MM a venit cu un exemplu de afară: ”Juventus este cunoscută ca echipa bianconera. Alb şi negru. Acasă însă a jucat în siclam. Şi a cucerit titlul”.

 

 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.