Liga 1

Dinamo a spulberat Severinul toamna trecută, 5-0, ”cîinii” au muşcat din adversar. Se repeta scorul vineri seară sau oltenii fac surpriza?

În meciul din optimile Cupei, Dinamo s-a impus fără probleme, scor 5-0

Articol de Eduard Apostol  —  marţi, 17 iulie 2012

Dinamo va fi prima adversară din Liga 1 a severinenilor la debutul lor pe prima scenă a fotbalul intern.

Totuşi, cele două formaţii au mai jucat de curînd una împotriva celeilalte, tot într-o competiţie oficială. Este vorba despre "optimile" Cupei României, calificare adjudecată în cele din urmă de catre roş-albi.

În Ştefan cel Mare, în faţa a doar 250 de spectatori, "cîinii" au spulberat atunci formaţia severineană, antrenată la acel moment de către Cosmin Bodea. Dinamo a învins cu 5-0, după reuşitele lui Liviu Ganea (2), Luchin, Ţucudean şi Păun. Cu toate că, pînă la deschiderea scorului, în minutul 38, oltenii au rezistat cu brio şi-au închis bine culoarele spre poarta lor.

Dintre fotbaliştii roş-albilor care au fost pe teren în toamnă, 7 jucători ar putea juca din nou vineri seară, de la ora 20:20, la Severin. Este vorba de Naumovski, Luchin, Grigore, Rus, Muşat, Alexe şi Ţucudean. Dacă bucureştenii sînt ferm convinşi că vor debuta cu o victorie în noul sezon - aşa cum s-a întîmplat în ultimele două ediţii de campionat -, severinenii nu se tem de venirea dinamoviştilor. "Nu vom părăsi învinşi terenul vineri seară, cu toate că exista diferenţe mari între cele două formaţii. Vom face o surpriză, veţi vedea!", au declarat jucătorii oltenilor. Meciul este în direct şi la Antena 1, şi la Dolce Sport.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.