Liga 1

Ciprian a pierdut banderola definitiv! » ”Tătă” nu va mai fi căpitan după ce nu mai e sigur de postul de titular

Articol de Ionuţ Petrişor  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Reghe va alege noul lider al Stelei dintre Bourceanu, Pintilii şi Chiricheş.


Steaua a rămas fără căpitan! Deşi tocmai Ciprian Tătăruşanu fusese reales căpitan, după alegeri în vestiar, în cantonamentul din Austria, roş-albaştrii iar nu au un lider în teren. Cum s-a ajuns la această situaţie? Tătăruşanu pare să-şi fi pierdut pentru moment postul de titular în faţa lui Răzvan Stanca şi, o dată cu asta, şi statutul de numărul 1 al căpitanilor.

La ultimul amical înainte de startul sezonului, "Tătă" a fost rezervă, iar banderola a fost purtată de cel care de obicei e al doilea căpitan al echipei, Alexandru Bourceanu. "Gattusso" a jucat doar în prima parte, iar Tătăruşanu a intrat la pauză, dar nici aşa banderola nu a ajuns pe braţul portarului de 26 de ani. În a doua repriză, căpitan a fost Vlad Chiricheş, unul dintre preferaţii fanilor, dar şi cel despre care fostul tehnician al roş-albaştrilor, Mihai Stoichiţă, a declarat că ar fi cel mai în măsură să fie căpitan. Abia după înlocuirea lui Vlad Chiricheş cu tînărul Puşcaş, banderola a ajuns la Ciprian Tătăruşanu, dar atunci Steaua avea pe teren practic echipa a doua, titularii obişnuiţi fiind toţi schimbaţi în minutul 46.

Reghe decide luni căpitanul
Deşi subiectul banderolei părea unul încheiat la Steaua, Reghecampf a anunţat că el va decide cine va fi căpitanul echipei. El l-ar vrea tot pe Alexandru Bourceanu, dar acesta a spus în mai multe rînduri că nu ar mai dori să poarte banderola. A doua variantă este Vlad Chiricheş, iar ultimul nume surpriză apărut pe lista tehnicianului stelist este cel al lui Mihai Pintilii. Mijlocaşul este obişnuit de la Tîrgu-Jiu cu postura de căpitan.


Banderola a fost mereu plimbată
În ultimii doi ani, banderola de căpitan de la Steaua a fost de mai multe ori plimbată. Victor Piţurcă i-a dat-o lui Bănel Nicoliţă, dar după plecarea actualului selecţioner aceasta a ajuns la Cristi Tănase. Nici el nu a păstrat-o prea mult timp, căpitan ajungînd să fie Tătăruşanu. Acesta şi-a pierdut statutul de lider după un conflict cu Gigi Becali, iar patronul l-a desemnat anul trecut pe Bourceanu căpitan.

"Cînd ai valoare, nici nu ai nevoie de lider. Pe mine nu mă interesează cine e căpitan, eu l-am pus pe Bourceanu sezonul trecut pentru că era o situaţie grea la echipă"
Gigi Becali, patron Steaua

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.