Liga 1

Ex-stelist în dizgraţie » Îndepărtat la presiunea fanilor clujeni, se întoarce la Petrolul

Dorinel Popa revine la Petrolul, unde nu se știe dacă va putea rămîne

Articol de Gazeta Sporturilor  —  miercuri, 18 iulie 2012

S-a numărat printre mulţii jucători mutaţi de patronul Florian Walter de la Universitatea Cluj la Petrolul. Noul antrenor al ploieştenilor, Mircea Rednic, nu l-a dorit însă, şi l-a trimis înapoi la echipa din Ardeal, cu care a şi fost în stagiul din Austria. Degeaba, deoarece trebuie să facă iar cale-ntoarsă. Aceasta-i situaţia lui Dorinel Popa.

Sosit la ”U” iarna trecută de la Steaua, în contul transferului lui Machado, mijlocaşul de 23 de ani tocmai a fost nevoit să plece din nou la presiunea fanilor. Furioşi, aceştia l-au acuzat de trădare şi au insistat că ”Universitatea nu e tomberonul Petrolului”, ceea ce a făcut imposibilă o convieţuire.

În aceste împrejurări, preşedintele executiv Anamaria Prodan a zis: ”După discuţia avută cu suporterii am înţeles că Dorinel Popa nu mai poate face parte din lotul nostru. El s-a întors la Petrolul, acolo unde a ales iniţial să plece. A fost cea mai bună soluţie, asta am hotărît. Eu sînt de părere că aici trebuie să vii să joci cu sufletul, iar Popa şi-a ales drumul încă de la început. Cel mai bine pentru el e să continue pe calea pentru care a optat".

 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.