Campionate

FOTO Teroare la înălţime » Ultima păţanie a speriat-o de moarte pe soţia lui Crouch :S

+21 Foto
Ultima aventură a îngrozit-o pe Abbey Clancy

Articol de Gazeta Sporturilor  —  miercuri, 18 iulie 2012

Vizita făcută de Peter Crouch împreună cu soţia sa, Abbey Clancy, într-un parc de distracţii din Anglia se putea termina rău pentru frumoasa blondă. Necazurile au apărut atunci cînd ea s-a dat în montagnes russes.

Amatoare de senzaţii tari, Abbey a urcat fără nici o reţinere în caruselul numit ”Sonic Spinball”. Ar fi vrut şi Peter, dar nu a putut din cauza înălţimii sale de 2,01 metri, astfel că a fost nevoit să rămînă la sol cu fetiţa lor, Sophia, în braţe!

La un moment dat, în timpul traseului, instalaţia s-a defectat însă, iar aparatul s-a blocat şi a rămas suspendat, într-o rînă, la peste 9 metri înălţime. Doamna Crouch s-a speriat de moarte. ”Petey! Petey”, a început să-şi strige îngrozită soţul, a povestit un martor.

Atacantul lui Stoke a părut jenat de ţipetele lui Abbey şi de situaţia în care se găseau. Noroc cu mecanicii, care au intervenit şi au rezolvat problema. Modelul englez a răsuflat uşurată cînd a pus piciorul pe pămînt şi a promis: ”A fost cumplit! De acum înainte mă voi gîndi de două ori înainte de a mă urca în aşa ceva”.

 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.