Liga 1

Coman vrea să dea lovitura de graţie Rapidului » "Am făcut un pas înainte, o să cîştig titlul la Vaslui"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  miercuri, 18 iulie 2012

Dani Coman a semnat ieri cu FC Vaslui şi crede că a luat cea mai bună decizie. Portarul s-a săturat să fie înjurat de către suporterii rapidişti şi îi anunţă că alături de Wesley şi compania va reuşi să cîştige titlul

- Dani, de ce ai ales oferta Vasluiului?

- Mi-am reziliat contractul cu Rapid şi chiar eram ca şi semnat cu Anorthosis Famagusta. Dar am primit un telefon de la domnul Porumboiu, mi-a prezentat proiectul de aici şi pînă la urmă am ales să rămîn în ţară. El m-a dorit cel mai mult.

- Regreţi plecarea de la Rapid?
- Am petrecut o perioadă frumoasă, nu o să uit niciodată. Din păcate, s-a terminat, iar acum gîndul meu este doar la Vaslui.

- Ai plecat şi din cauza fanilor?
- Poate doar din cauza lor. Era acea parte a galeriei care mă înjura la fiecare meci. În schimb, erau mulţi alţii la tribune şi chiar la peluză care mă aplaudau şi îmi scandau numele.

- Crezi că vei fi înjurat duminică în Giuleşti?
- Sînt sigur, la fel de sigur sînt că fanii adevăraţi nu vor uita ce am făcut acolo. Totuşi, eu am făcut un pas înainte, m-am dus la o echipă cu stabilitate financiară şi care îşi doreşte titlul. Sînt sigur că îmi voi îndeplini şi ultimul vis, să cîştig un campionat.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.