Liga 1

Exclusiv » Steaua trebuie să plătească 800.000 de euro către FCM Bacău! Becali: "Fac plîngere penală! E corupţie la TAS!"

Articol de Cătălin Barzaghideanu  —  miercuri, 18 iulie 2012

UPDATE Gigi Becali a comentat la Contraatac, pe GSP TV decizia TAS, potrivit căreia Steaua trebuie să plătească 800.000 de euro către FCM Bacău:

"O să facem un proces în civil, pentru că deja sînt convins că au fost aranjamente la TAS cu judecătorii. E o firmă de la Timişoara, care are aranjamente acolo. O să pun problema asta şi la Parlamentul European, e corupţie mare acolo. O să fac plîngere penală împotriva celor de la TAS. Pe Sechelariu Marian Iancu l-a învăţat cum să procedeze. Mie mi-a zis Cristi Borcea că la TAS sînt mari nenorociri".

------------------

FCM Bacău a cîştigat procesul cu Steaua şi clubul din Ghencea trebuie să plătească o sumă considerabilă clubului moldovean

TAS a judecat cazul şi a decis ca Steaua să plătească suma de 800.000 de euro către FCM Bacău. Se adaugă 40.000 de euro penalităţi pentru întîrzieri.

Clubul FCM Bacău a cerut la TAS să primească 1 milion de euro din partea Stelei, pentru că roş-albaştrii l-au lăsat pe Eugen Baciu să plece liber de contract, deşi clubul din Ghencea era obligat să plătească modovenilor o clauză financiară.

În momentul în care l-au achiziţionat din Moldova, în vara lui 2004, cei din Ghencea au acceptat o clauză prin care se obligau să achite Bacăului 400.000 de euro dacă îl transferă în străinătate şi 800.000 de euro dacă Baciu rupe contractul sau se desparte de roş-albaştri din orice alt motiv. Steaua l-a lăsat să plece în 2011 fără a achita vreo sumă către FCM Bacău.

200 de mii de dolari a plătit Steaua pentru Baciu în momentul în care l-a transferat de la FCM Bacău

 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.