Liga 1

Ieşim la pensie tot cu Naşu şi Mitică şefi? "Gică Popescu n-are nici o şansă să-i ia locul lui Mircea Sandu!"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  joi, 19 iulie 2012

Gică Popescu a spus ieri că va candida în 2014 la alegerile pentru şefia FRF, dar Mitică Dragomir îi retează avîntul.

Ce spune preşedintele Ligii Profesioniste de Fotbal? "Gică Popescu va fi un candidat serios la şefia FRF la următoarele alegeri, însă îi va imposibil să-l bată pe Mircea Sandu! De ce? Pentru că Sandu e prea bun, e cel mai bun conducător pe care l-a avut fotbalul românesc! Şi mie mi-ar fi imposibil să-l înving".

Mitică a făcut publice şi motivele din cauza cărora Lupescu a fost nevoit să plece din FRF, acum activînd în structura UEFA.

"Ce să o mai dăm la întors? Lupescu a grăbit un pic lucrurile în privinţa succesiunii pentru postul de preşedinte al FRF. Ce înseamnă asta? Că a vrut prea repede să-i ia locul lui Mircea Sandu în fruntea Federaţiei. Pentru asta a plătit. Trebuia să mai aibă răbdare deoarece Mircea Sandu a fost cel care l-a adus în FRF şi trebuia să crească pe lîngă el", a spus Dragomir.

"Mai e şi un al doilea motiv pentru care s-a rupt relaţia dintre cei doi. Lupescu a făcut jocuri de culise la alegerile de Comitet Executiv al UEFA pentru ca Mircea Sandu să nu fie ales. Sandu a aflat şi de aici...", a adăugat şeful LPF.


Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.