Liga 1

Herrera vine, dar nu ştie dacă rămîne la Dinamo!

Articol de Ionuţ Coman  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Aseară, trebuia să ajungă la Bucureşti, pentru negocieri, fundaşul dreapta uruguayan. Robert nu vrea să semneze fără un salariu de 150.000 de euro pe an


Dinamo încearcă să-şi definitiveze lotul în acest week-end pentru ca Dario Bonetti să aibă la dispoziţie soluţii şi pe posturile deficitare în acest debut de sezon. Aseară, era aşteptat la Bucureşti fundaşul Robert Herrera (23 de ani), iar azi ar trebui să ajungă şi mijlocaşul Edgar Alvarez (32 de ani), liber de contract după ce şi-a reziliat acordul cu Palermo. Cum "cîinii" sînt în criză financiară, ambele transferuri ar putea pica!

Conducerea clubului s-a înţeles cu Defensor, clubul de care aparţine Herrera, pentru suma de 250.000 de euro, însă roş-albii nu s-au pus de acord şi cu uruguaianul. Robert îşi doreşte un contract de cel puţin 150.000 de euro pe sezon, în timp ce roş-albii i-au pregătit un salariu de doar 10.000 de euro lunar. "Băiatul vine, dar nu e nimic rezolvat. Dacă ne înţelegem la salariu, batem palma, altfel se suie în avion şi pleacă", a spus unul dintre agenţii lui Herrera.

Şi cu Alvarez este aceeaşi problemă. Hondurianul cere 200.000 de euro pe stagiune, Dinamo îi oferă posibilitatea cîştigării acestei sume doar dacă va deveni titular şi va da randament.


250.000 de euro este cota de piaţă a lui Herrera, conform transfermarkt.de. Alvarez este evaluat de acelaşi site specializat la 600.000 de euro

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.