Liga 1

Oţelul nu poate efectua transferuri şi nu va utiliza nici un nou-venit în prima etapă!

Articol de Marian Brăilescu  —  joi, 19 iulie 2012

Oţelul Galaţi a emis un comunicat în care precizează că a primit astăzi din partea Ligii Profesioniste de Fotbal un document conform căruia nu poate efectua transferuri pînă la achitarea datoriilor restante.

De asemenea, există în continuare pericolul de a pierde 2 puncte la "masa verde" din sezonul 2012-2013 al Ligii I, conflictul cu Consiliul de Administraţie al clubului aducând echipa roş-alb-albastră în pragul unei situaţii fără precedent. Prin urmare, pentru jocul de duminică, cu CSMS Iasi, antrenorul Dorinel Muntenu nu-i va putea utiliza pe jucătorii recent aduşi la echipă.

Narcis Răducan, consilier al primarului Marius Stan pe probleme de fotbal, declară pe marginea acestui subiect următoarele: "Din nefericire, situaţia neclară de la club ne poate afecta destul de serios şi sîntem nevoiţi să stopăm şi celelalte negocieri pentru realizarea de noi transferuri. 

Este posibil să pierdem 2 puncte, situaţie de neacceptat, dacă nu se va luă URGENT o măsură! Trebuie şi ne exprimăm speranţă că vor fi luate măsurile care se impun cât mai repede posibil! Altfel, sunt convins că echipa, şi fără jucătorii recent aduşi la club, se va strînge, va da dovadă de unitate pentru a câştiga încă din prima etapă a noului sezon. Sînt convins că jucătorii noştri pot dovedi o tărie de caracter cum numai ei pot afişa!"

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.