Liga 2

A bătut o studentă! » Un fost fotbalist al Craiovei s-a ales cu dosar penal pentru lovire şi alte agresiuni :O

Sorin Buşu a lovit o studentă într-un campus universitar din Tîrgovişte

Articol de Costin Mihai  —  Friday, 20 July 2012

Sorin Buşu, fostul jucător al echipelor Universitatea Craiova şi Petrolul Ploieşti, acum la Chindia, s-a ales cu dosar penal, după ce a lovit o studentă într-un campusul universitar din Tîrgovişte.

Incidentul a fost confirmat atît de administratorul căminelor, Liliana Voinea, cît şi de Poliţia Municipiului Tîrgovişte, prin vocea purtătorului de cuvînt, agent Raluca Florescu.

"În seara zilei de 11 iulie, o persoană de sex feminin în vîrstă de 23 de ani (D.M.), a formulat o plîngere împotriva domnului B.S., fotbalist în cadrul echipei Chindia Tîrgovişte, fiind întocmit dosar penal pentru lovire şi alte violenţe”.

Pe lîngă sancţiunile financiare pe care le va suporta din partea clubului, Buşu a şi fost evacuat din căminul studenţesc în care locuiesc jucătorii Chindiei, după cum ne-a transmis Călin Oros, rectorul Universităţii Valahia Tîrgovişte.

În noaptea următoare, un alt fotbalist de la Chindia, Ionuţ Radu, a fost sancţionat contravenţional un amendă în valoare de 500 lei, pentru tulburarea ordinii şi liniştii publice, avînd un comportament nepotrivit. Cum jucătorul nu este la prima abatare la nivelul vieţii extrasportive, a fost exclus din lot de antrenorul Flavius Stoican.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.