Liga 1

EXCLUSIV Cum se dau examenele de promovare la LPF » Fiul, notat de tată, a luat 10! Liţă Dumitru a luat 1,50

Valentin Alexandru e bănuit de ceilalți concurenți că ar fi “sifonat” subiectele către fiul său

Articol de Bogdan Vladu  —  sâmbătă, 21 iulie 2012

Dintre cei aproape 30 de concurenţi care au participat la testarea observatorilor de joc, nota maximă a luat-o doar Eduard Alexandru, fiul lui Valentin Alexandru, care a fost şeful comisiei de testare, în timp ce Ion Dumitru a luat cea mai mică notă


La 4 zile distanţă de momentul în care a organizat un concurs pentru ocuparea celor 23 de locuri de observatori de joc pentru sezonul 2012-2013, LPF i-a anunţat ieri pe cei 17 care au luat notă peste 6 şi care, implicit, au promovat testul. Primul pe listă e Eduard Alexandru, nimeni altul decît fiul secretarului general al Ligii Profesioniste, Valentin Alexandru.

Eduard a luat nota maximă la examen, fiind singurul dintre cei aproape 30 de concurenţi care a primit pe lucrare nota 10, lucru dezvăluit ieri chiar de unul dintre cei care au corectat şi au notat lucrările. Ceea ce e însă surprinzător e faptul că unul dintre cei 4 membri ai comisiei care au supravegheat şi corectat lucrările a fost chiar Valentin Alexandru, tatăl lui Eduard, cel cu punctaj maxim! Alături de Alexandru senior, în comisie au mai fost şefii Comisiilor de la LPF: Daniel Florea, Claudiu Popa şi Paul Mincu.

La polul opus s-a aflat un fost mare internaţional. Liţă Dumitru, cel care a făcut carieră ca jucător la Steaua, Rapid şi echipa naţională, a făcut o lucrare a cărei notă finală a fost de doar 1,50! El a picat testul, alături de alte două nume importante: Emeric Dembrovshi, care a fost prins copiind, şi Nicolae Ungureanu, care nici el nu a luat notă de trecere.


Topul primilor 6 la testare
1. Eduard Alexandru
2. Bogdan Nicolae
3. Nicolae Dobrescu
4. Adrian Ionescu
5. Constantin Gheorghe
6. Ionel Ganea

Lică, din nou observator
Unul dintre cei care au trecut testul e Marcel Lică! El va avea calitate de observator începînd de la prima etapă a acestui campionat şi, practic, revine ca supervizor la 3 ani şi 3 luni de la momentul în care era arestat de DNA Piteşti, fiind acuzat că a luat mită din partea lui Cornel Penescu în calitatea sa de observator de arbitri. Procesul său se află pe rol şi nu a primit încă nici un verdict la prima instanţă, deşi au avut loc peste 50 de termene.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.