JO 2012

Pat special pentru Usain Bolt pe durata Olimpiadei

Articol de Oana Duşmănescu  —  sâmbătă, 21 iulie 2012

La Birmingham, acolo unde se antrenează, jamaicanul Usain Bolt doarme într-un pat ortopedic, comandat special, care să-l ajute să nu mai sufere probleme la spate în timpul pregătirii dinainte de Jocurile Olimpice.

Patul în care se odihneşte campionul olimpic la 100 şi 200 metri are o saltea de 2 metri şi 15 centimetri. Bolt şi staff-ul său doresc astfel să prevină orice accidentare, mai ales că joia trecută Bolt s-a retras de la Marele Premiu al statului Monaco din cauza unei întinderi la spate.

Întreaga delegaţie jamaicană, adică 50 de sportivi şi 25 de antrenori, se află la Birmingham şi va călători înspre Londra cu o zi înaintea ceremoniei de deschidere.


Patzaichin, magazin pe durata JO
Hainele şi încălţămintea produse de Ivan Patzaichin vor putea fi cumpărate, pe perioada Jocurilor Olimpice, dintr-un magazin special. "Patzaikin Pop-up Shop" va fi deschis chiar în ziua de debut a competiţiei londoneze, 27 iulie, urmînd să funcţioneze pînă pe 2 septembrie. Vor fi expuse şi articole similare celor din ţinuta oficială a echipei României.

Spice Girls, spectacol extraordinar
Surse din mediul artistic afirmă că, în proporţie de 95 la sută, toate cele cinci foste membre ale grupului Spice Girls se vor reuni, într-un show excepţional, la ceremonia de închidere a Jocurilor Olimpice, pe 12 august. Fetele s-au reunit la o conferinţă de presă, luna trecută, spunînd că următoarea întîlnire va fi pe scenă. Victoria Beckham, Geri Halliwell, Emma Bunton, Melanie Brown şi Melanie Chisholm nu au mai cîntat împreună din 2008. La ceremonia de închidere vor mai cînta George Michael, The Who, Take That, Emeli Sande şi Jessie J.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.