JO 2012

Sfat pentru olimpici: "Încetaţi cu Twitter-ul dacă vreţi medalii!"

Articol de Oana Duşmănescu  —  sâmbătă, 21 iulie 2012

Acesta este mesajul lui Sebastian Coe, preşedintele Comitetului de Organizare a Jocurilor Olimpice de la Londra, pentru toţi sportivii participanţi.

"Am găsit o legătură strînsă între numărul de posturi din momentele în care sportivii au făcut performanţă şi cele din momentele cînd performanţa a fost scăzută. Cînd şi-a văzut fiecare de treabă şi nu şi-a mai pierdut vremea pe reţelele sociale, lucrurile au mers mult mai bine. Fiecare să facă ce vrea, dar o să-i coste", a spus fostul atlet.

O farsă, 7 ani închisoare
Glumeţii scoţieni care vor suna la Poliţie şi vor anunţa atentate false cu bombă pe timpul Olimpiadei de la Londra vor primi o pedeapsă de 7 ani cu închisoarea. Aşa îşi doresc oamenii legii farsele şi să reducă implicarea nenecesară a Poliţiei în astfel de cazuri şi risipa inutilă de resurse umane şi materiale. La Glasgow se desfăşoară cîteva meciuri de fotbal din turneul olimpic. "Toţi cei care vor suna ca să anunţe atentate false vor fi găsiţi şi arestaţi. Din păcate, mereu există astfel de oameni care vor să strice atmosfera", a spus John Cuddihy, detectiv şef din Glasgow.

SUA a zdrobit Marea Britanie
S-a întîmplat într-un meci de baschet de pregătire, disputat joi seară la Manchester. Naţionala SUA, care doreşte să îşi apere titlul olimpic, a trecut de britanici cu 118-78. La meci au asistat 17.000 de oameni, iar antrenorul american Mike Krzyzewski i-a lăudat pe adversari. "Marea Britanie are o şansă să se descurce foarte bine la Olimpiadă. Îi iubim pe britanici, sînt fraţii noştri, iar locuitorii din Manchester ştiu să aprecieze baschetul de calitate", a spus tehnicianul. Printre spectatori s-au numărat fotbaliştii Joleon Lescott, Chris Smalling, rugbystul Danny Cipriani şi boxerul Amir Khan.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.