Amicale

Barça vine la Bucureşti cu o zi înainte de meci » Îţi spunem unde se antrenează formaţia blau-grana şi la ce hotel vor sta Messi&Co

sursa foto: Reuters

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Sunday, 22 July 2012

Organizatorii amicalului de lux pe care Dinamo îl va susţine în compania formaţiei FC Barcelona, pe 11 august, de la 20:15, oferă noi detalii despre vizita catalanilor în România.

La cererea expresă a tehnicianului Tito Vilanova, formaţia blau-grana va sosi la Bucureşti direct de la Göteborg (unde are programat un amical în compania lui Manchester United) cu o zi înainte de meciul de pe Naţional Arena, adică pe 10 august, la ora 20:00, urmînd să fie primită la salonul prezidenţial al aeroportului otopeni - Henri Coandă.

Messi şi compania vor fi cazaţi la hotel Radisson şi au cerut să li se pună la dispoziţie un teren pentru antrenament, care va avea loc, cel mai probabil, pe Naţional Arena unde se va disputa, de altfel, şi meciul amical. Nu se ştie încă dacă şedinţa de pregătire va fi deschisă publicului.

La Bucureşti sînt aşteptaţi toţi jucătorii importanţi din lotul Barcelonei. Pînă în prezent s-au vîndut aproximativ 30.000 de bilete pentru amicalul Dinamo - FC Barcelona.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.