Liga 1

VIDEO Oţelul se impune cu 2-1 la Iaşi, profitînd de gafele lui Lungu

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Sunday, 22 July 2012

CSMS Iaşi a debutat astăzi în Liga 1 cu stîngul împotriva campioanei din 2011, Oţelul Galaţi, cedînd pe teren propriu cu scorul de 1-2.

Click aici pentru rezumatul VIDEO!

Studenţii au trecut prin mari dificultăţi cu numai o zi înaintea partidei. Pentru că promisiunile făcute de conducere nu au fost respectate, antrenorul Ionuţ Popa a părăsit echipa. Şefii îşi luaseră angajamentul să aducă patru jucători importanţi, dar acest lucru nu s-a întîmplat. În plus, Onofraş şi Gado nu acceptaseră diminuarea salariului, iar Milea nu fusese încă legitimat. Astăzi, Ionuţ Popa a revenit la echipă, iar ieşenii se pot baza şi pe căpitanul Marius Onofraş.

Click aici pentru comentariul liveTEXT al partidei!

Oţelul a profitat din plin de situaţia confuză din lotul ieşenilor. Chiar dacă gazdele au controlat jocul, elevii lui Dorinel Munteanu au punctat primii pe tabelă, Iorga transformînd o lovitură de pedeapsă obţinută uşor de Pena în faţa portarului Cezar Lungu. Avantajul a rezistat numai opt minute, pentru că Ionescu a reuşit să restabilească egalitatea după o bîlbîială în defensiva gălăţenilor.

Viglianti a liniştit însă apele în minutul 80, cînd a profitat de o nouă gafă a lui Cezar Lungu. Portarul ieşenilor a respins aiurea un balon în faţă, iar vîrful oaspeţilor a reluat simplu în plasă.

Fiind penalizată cu două puncte din cauza unei datorii către un impresar, gălăţenii au în acest moment 1 punct în clasament.


Echipele de start
CSMS IAŞI: C. Lungu - P. Jovanovici, R. Tincu, Mitrea, Ţigănaşu - Herghelegiu, Straton, Petrovici, Cl. Tudor, Vladu - Cl. Ionescu
Rezerve: Irimia, Creţu, Avrămia, Mihălăchioaie, Curiliuc, Onofraş, Gorovei
OŢELUL: Grahovac - Rîpă, Perendija, Sg. Costin, S. Ilie - Giurgiu, I. Filip - L. Iorga, L. Buş, Stromajer - Pena
Rezerve: Brăneţ, Sîrghi, Benga, Viglianti, Punosevac, Enescu, Ljubinkovici

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.