Liga 1

VIDEO Fatai de 3 puncte » Astra a debutat în noul sezon cu o victorie în faţa Bistriţei

Articol de Iulian Pavel  —  luni, 23 iulie 2012

Bogdan Stelea a debutat cu dreptul în cariera de antrenor, iar nigerianul pare să fie şi în acest an principalul marcator al echipei


Bistriţenii au revenit în Liga 1 după un singur an la matineu şi cei aproape 6.000 de spectatori sperau ca băieţii lui Nae Manea să debuteze cu o victorie în noul sezon. Nu a fost aşa pentru că Fatai a făcut "dubla" în doar 6 minute. Prima dată, Bota a comis o gafă de începător, nigerianul avînd de îndeplinit o simplă formalitate (4), pentru ca apoi să-l execute pe acelaşi nefericit Bota din interiorul careului (10).

Click aici pentru rezumatul VIDEO!

Dincolo, bistriţenii au contat doar la fazele fixe, iar Predescu a reluat cu capul din afara careului profitînd şi că Lung jr. era ieşit din poartă, reducînd din diferenţă (31). A fost doar un foc de paie pentru că Bratu şi compania au mai avut o singură zvîcnire, cînd mingea l-a lovit în mînă pe Găman în interiorul careului. Reluările au arătat însă că fundaşul de "naţională" nu a avut vreo intenţie.

Mitanul secund nu a adus nici o schimbare în jocul celor două echipe, iar astralii chiar puteau face scor la ocaziile mari ratate de Enache şi Takayuki.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.