Liga 1

Fanii au răspuns apelului oficialilor » Obiectivul lui Meme aproape de realizare

Articol de Vlad Nedelea  —  luni, 23 iulie 2012

UPDATE / Steaua a vîndut pînă la această oră 8300 de bilete. Casele de bilete vor fi deschise pînă la ora meciului, adică 21:30.

Steaua va disputa în această seară primul meci din noul sezon, chiar pe teren propriu, împotriva echipei de la care a venit Laurenţiu Reghecampf, Concordia Chiajna.

Deşi noul antrenor a ales Stadionul Ghencea, tocmai varianta agreată de fani, chiar dacă Gigi Becali îşi dorea să joace pe Naţional Arena, fanii nu se înghesuie la casele de bilete.

Steaua a pus biletelor preţuri modice, 5 lei la peluze şi 10 lei la tribuna a II-a, fanii echipei nu par prea preocupaţi de primul meci al sezonului . În primele 3 zile în care a scos la vînzare bilete, s-au dat în jur de 3.000.

Un impediment ar putea fi ziua şi ora tîrzie la care partida se dispută. Fiind programat în prima zi a săptămîni, la ora 21:30, fanii agrează mai mult varianta de a privi meciul la televizor.

Mihai Stoica a anunţat că "obiectivul pentru acest joc e să aducem peste 15.000 de spectatori". Casele de bilete sînt deschise şi azi pînă la ora meciului.

Steaua - Concordia Chiajna este astăzi, ora 21:30, în direct la DigiSport şi liveTEXT pe GSP.RO

 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.