Liga 1

Pică Renan? » Giuleştenii l-au prezentat, dar l-ar putea trimite acasă

Articol de Cristian Lapa  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Brazilianul a venit la Bucureşti în urmă cu mai bine de o lună, dar nu a fost legitimat nici acum


Adus ca un mare transfer, Renan Silva (23 de ani) n-a apucat să debuteze pentru Rapid într-un meci oficial. Sud-americanul pe care Sabău l-a remarcat în Brazilia şi l-a adus gratis în Grant n-a fost oprit în lot nici cu MYPA, nici cu Vaslui şi nici nu va face deplasarea în Finlanda pentru returul din turul doi preliminar al Europa League! Motivul? Renan n-a fost legitimat nici pînă acum şi sînt şanse mici să se mai realizeze tranzacţia.

"Mă bucur că Stefan Figueiredo va fi apt de joc de acum încolo. Din păcate însă, Renan n-a fost legitimat. Sînt probleme cu el, nu ştiu ce se va întîmpla", a spus tehnicianul giuleştean. Oficialii din Grant susţin că problema lui Renan ar fi faptul că ar fi extracomunitar: "Avem deja prea mulţi, e posibil să renunţăm la el!". În prezent, în lotul Rapidului se află 6 fotbalişti din spaţiul non-UE: Bozovici, Ilijoski, Milisavljevici, Pavlovici, Wallace şi Figueiredo. În acelaşi timp pe teren în timpul unui meci oficial trebuie să se afle maximum 5 extracomunitari.


"Renan e un fotbalist extraordinar. Este foarte, foarte tehnic, sînt bucuros că am reuşit să îl aducem. Va fi peste Wesley, vă garantez eu!"
George Copos, la prezentarea brazilianului

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.