Liga 1

VIDEO Vasilache s-a întors! Cum explică superexecuţia din meciul cu CFR Cluj

Articol de Cosmin Prişcă  —  luni, 23 iulie 2012

Medieşenii au păstrat tradiţia intactă şi s-au întors din Gruia cu un punct.Transferat în perioada de vară la gruparea medieşenă, mijlocaşul Ciprian Vasilache a reuşit să se integreze rapid în angrenajul echipei iar sîmbătă seara a marcat primul său gol după o pauză de aproape un an din cauza unei accidentări.

 

Mijlocaşul a explicat golul fenomenal din lovitură liberă.

VIDEO Vezi aici golul lui Vasilache

“A fost o execuţie norocoasă. Am avut o mare dorinţă de a marca iar mingea s-a dus perfect. Îmi doresc să mai am parte de aşa ceva, iar golurile frumoase să se adune cît mai multe în acest sezon. A fost o trăire specială la gol pentru că veneam după 11 luni de pauză din cauza unei accidentări iar sentimental a fost unul de nedescris. Însă după o perioadă grea era timpul să apară şi ceva frumos iar acuma pot spune că a meritat aşteptarea”,a afirmat Vasilache.

“S-a văzut mai ales în partea secundă că CFR-ul este campioana, au pus presiune pentru că în prima repriză mi s-au părut puţin relaxaţi şi poate din acest motiv am şi reuşit să îi surprindem. Sînt convins că puţine echipe vor mai lua puncte în Gruia. Sper să joc din ce în ce mai bine iar la ce lot avem anul acesta normal să sînt foarte optimist că ne putem îndeplini obiectivul”,a conchis gazistul.

“Pe Vasilache l-am luat de la Baia Mare la Bistriţa, iar apoi a trecut la Rapid şi uite că a venit momentul să ajungă şi la Mediaş. Mă bucur că am crezut în el iar faptul că evoluţia lui a fost încununată cu gol este una cu atît mai de apreciat. O să fie un mare cîştig pentru echipă”, l-a lăudat preşedintele Ioan Horoba.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.