Campionate

Party nonstop » Notă de plată-record pentru Balotelli în Ibiza

Vedetă la Euro 2012 cu "naționala" Italiei, Mario Balotelli (21 de ani) s-a dezlănțuit și în vacanță

Articol de Daniel Scorpie  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Atacantul lui Manchester City s-a distrat 24 de ore în clubul exclusivist al fratelui lui Lineker, cheltuind zeci de mii de euro alături de 20 de invitaţi


Mario Balotelli e rege la Ibiza. Aflat încă în vacanţă, atacantul italian i-a speriat cu extravaganţele sale pe şeicii lui Man. City şi pe managerul Roberto Mancini. Week-end-ul trecut s-a dat iar în spectacol, depăşindu-şi limitele. A cheltuit cîteva zeci de mii de euro pe o consumaţie-record într-un club de fiţe!

SuperMario a petrecut o zi şi o noapte în discoteca fratelui fostului internaţional englez Gary Lineker, care i-a primit în vară pe Hart, Carroll, Carrick şi Wellbeck. "Seară dementă la Ocean Beach Club cu Balotelli. Nimeni n-a ajuns în 25 de ani la o asemenea notă de plată", a postat pe Twitter Wayne Lineker.

Mario şi-a rezervat cel mai scump separeu VIP, consumaţia minimă fiind 5.000 de euro, şi a avut nu mai puţin de 20 de invitaţi. S-a distrat fără limite şi a băut vodcă de 750 de euro sticla, plecînd într-o limuzină după 24 de ore de party, însoţit de actorul britanic Dean Gaffney şi de trei modele agăţate în club.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.