Liga 1

VIDEO Viaţa reală » Noua echipă a lui Reghecampf a dat un gol şi două bare, dar a început modest noul sezon

Articol de Eduard Apostol  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Steaua a fost exactă, aseară, la debut şi a obţinut ceea ce şi-a propus. Fără "brizbriz"-uri de reality show, formaţia din Ghencea a ieşit victorioasă în faţa unuia dintre foştii ei antrenori din ediţia precedentă


New Steaua, cu tricourile ei bleu, are calitate. Însă tehnicitatea nu ţine de foame şi nici nu a produs fotbalul preconizat de miile de spectatori, iar tabela a rămas rece după prima repriză. La prima apariţie oficială în Ghencea, Reghe poate invoca neşansa întrucît ai lui au deţinut controlul. Al mingii, al reprizei, însă precipitarea n-a permis bucuria golului.

Click aici pentru rezumatul VIDEO şi FOTO!

Mai întîi, Florin Costea (15) a reluat spectaculos, din "semifoarfecă", dar balonul s-a dus peste. Dintr-o poziţie foarte bună, olteanul (19) n-a ajuns la mingea centrată de Chipciu. A fost prima mare oportunitate, dar ocazia reprizei a fost irosită de Adi Rocha (28). Mai bine zis, bara s-a opus reuşitei brazilianului, care a şutat în forţă, din prima, mingea centrată cu cap de către Tănase. Imediat, sud-americanul a fost blocat de către Lepmets.

Raul providenţial
Cu toate că n-au părut simpli vizitatori ai arenei din Ghencea, cei de la Chiajna au încercat să ţină cît mai departe atacurile de poarta lor. Revenit ca adversar, Ilie Stan i-a aşezat muncitoreşte pe ai săi, care au reuşit să şi dea emoţii, nu prea mari, roş-albaştrilor transformaţi în celeşti.

Viaţa bate reality show-ul, de multe ori, însă Reghe n-a fost prins pe picior greşit. A simţit prima schimbare. L-a băgat pe Rusescu, iar atacantul a fost din nou la locul potrivit, în minutul 49, cînd a împins în poartă din centrarea lui Tănase. Ce e-n mînă nu-i minciună, s-o fi gîndit antrenorul stelist, aşa că a scos un vîrf, pe Adi Rocha, şi l-a băgat pe Pintilii pentru o mai mare siguranţă în zona mediană din faţa propriei apărări. A urmat un joc de uzură, în care gazdele au ţintit spre golul care să dea garanţia liniştii totale, iar oaspeţii au sperat la o minune.

Dacă evoluţia echipei n-a fost una să-ţi ia ochii, Reghe a impresionat prin flerul de la schimbări. Şi-a treia a fost inspirată, Nikolici (81) zguduind transversala. Latovlevici (88) a tras tare, Lepmets a fost la post. Ceva emoţii la incursiunile din final ale ilfovenilor, orice mică eroare putea periclita atmosfera şi punctele, precum reluarea cu capul a lui Belica (90), ce a oprit respiraţia oamenilor din Ghencea.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.