Liga 1

Mihai Stoica îl atacă dur pe Robert Dumitru: "A venit aseară în Ghencea să conducă după propriile legi"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  marţi, 24 iulie 2012

Mihai Stoica îl critică dur pe Robert Dumitru pentru prestaţia de la meciul de aseară din Ghencea. Managerul general al Stelei crede că arbitrul a dictat tot într-o singură direcţie.

"Robert Dumitru a venit aseară în Ghencea să conducă după propriile legi. Este adevărat că se impunea eliminarea lui Bourceanu. Oricum a fost şi o simulare acolo. A fost circul ăla cu maşina medicală pe teren. A fost o interveţie a lui Creţu la Bălan. Dacă acolo nu e galben, dacă nu chiar roşu, înseamnă că eu nu am ce căuta în fotbal.

Se aude că Bocăneală nu i-a zis nimic în cască, dar oricum a fost clar. Arbitrul nu a vrut să îl elimine. Un adversar a fost Robert Dumitru, altul a fost terenul şi un adversar mai mic vîntul", a declarat Mihai Stoica la televiziunea sport.ro

...despre jucătorul preferat: Raul Rusescu este jucătorul pe care Steaua se poate baza în orice moment. A marcat 15 goluri în sezonul trecut şi aseară singurul gol al întîlnirii.

...despre plecarea lui Borcea: Eu sînt prieten cu Borcea. E poate cel mai mare dinamovist pe care îl cunosc. E o pierdere uriaşă pentru Dinamo. Această pierdere poate fi suplinită cu Nicu Badea. Regret enorm că a ieşit Cristi Borcea din fotbal. Îmi plăcea să mă bat cu armele pe masă cu el.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.