Stranieri

Cosmin Moţi pentru gsp.ro: ”Mă simt foarte bine în Bulgaria, am făcut o alegere bună”

Cosmin Moţi

Articol de Eduard Apostol  —  marţi, 24 iulie 2012

Fundaşul Cosmin Moţi, 27 de ani, a declarat pentru gsp.ro că se simte foarte bine la noua sa echipă, Ludogoreţ Razgrad, cu care va încerca mîine seară, la Zagreb, să-i elimine pe localnicii de la Dinamo, ca să ajungă în turul următor al preliminariilor Champions League.

Aceasta după ce, la Razgrad, în faţa a 4.000 de spectatori, Moţi şi ceilalţi colegi de-ai săi au remizat, 1-1, cu campioana Croaţiei. Cosmin a intrat în minutul 83 al partidei în locul lui Dyakov. Bulgarii au avut şi ghinion, întrucît, după reuşita lui Marcelinho (67), oaspeţii au egalat în ultimul minut al prelungirilor prin Rukavina.

"Cu puţină şansă, dar cu multă concentrare, putem să scoatem un rezultat pozitiv la Zagreb care să ne facă să mergem mai departe în Champions League. N-avem emoţii, poate se întoarce roata, după doi ani, pentru mine. Am jucat cu Dinamo în 2010, am pornit manşa secundă de la 3-1 pentru noi, contra celor de la Hajduk Split, şi-am luat 3-0. Eu mă simt foarte bine la Ludogoreţ, cred că am făcut o alegere corectă, sper să continuu să joc şi să contribui la performanţele echipei. O să urmăresc şi jocurile lui Dinamo, cît de curînd s-ar putea să mai jucăm un amical. Sau poate ne vom vedea, în viitor, în cupele europene", a declarat Moţi pentru gsp.ro.

4 trofee are Moţi în palmaresul său: un titlu de campion cu Dinamo (2007), o Supercupă a României, tot cu Dinamo (2005), o Cupă a României cu "cîinii" (2012), dar şi Supercupa Bulgariei, cu Ludogoreţ, săptămînile trecute

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.