Liga 1

Lovitură pentru fanii Stelei! » Martinovici e cu bagajele la uşă: "Merg pe jos pînă în Serbia dacă se face transferul"

Articol de Florin Dincă  —  marţi, 24 iulie 2012

Trupa din Ghencea ar putea rămîne numai cu doi fundaşi centrali de meserie, Novak Martinovici primind o ofertă de nerefuzat din Serbia.


Stoperul "roş-albaştrilor" e tentat de o revenire în ţara sa natală după o aventură de 3 ani în România. Partizan Belgrad, echipa de suflet a jucătorului, se află deja în discuţii cu oficialii Stelei în privinţa unui transfer.

"Au existat discuţii şi în trecut. Nu are rost să ascund acest subiect. Steaua m-a informat deja că mai e puţin pînă la realizarea unui transfer", a spus Novak Martinovici pentru sport26.rs.

Novak a dezvăluit în trecut că visul său este să se retragă la Partizan Belgrad, iar acum are şansa să revină la echipa la care şi-a făcut junioratul.

"Dacă Steaua şi Partizan se înţeleg, voi merge pe jos pînă la Belgrad. Ar fi un privilegiu să mă întorc acasă şi să îmbrac tricoul alb-negru", a mărturisit Martinovici.

Sîrbul este unul dintre cei mai iubiţi jucători ai Stelei, după incidentul de la meciul cu Petrolul de anul trecut. Atunci, un suporter ploieştean a intrat pe teren şi l-a lovit cu pumnul pe Galamaz şi a fost oprit de Martinovici înainte de a răni alt jucător.

1,2 milioane de euro este cota lui Novak Martinovici, conform transfermarkt.de

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.