Liga Campionilor

Fug de la serviciu » Jucătorii lui Dudelange nu mai au concediu pentru ”dubla” cu Maribor

Articol de Aurelian Botezatu  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Calificarea neprevăzută în dauna lui Salzburg îi obligă pe luxemburghezi, majoritatea salariaţi, să ceară învoire


Au călătorit aproape 9 ore cu autocarul ca să dispute marţi returul cu Salzburg, însă a meritat. Jucătorii lui F 91 Dudelange, profesori, funcţionari bancari sau simpli muncitori, au reuşit senzaţia turului 2 preliminar al Ligii, eliminîndu-i chiar şi în inferioritate (din minutul 74) pe profesioniştii de la Red Bull: scor final 3-4, după 1-0 în tur.

Bucuria calificării a fost imensă, dar imediat, campionii Luxemburgului au realizat că de acum au o mare problemă. "În turul următor jucăm cu NK Maribor, care ne-a scos anul trecut cu două victorii, 2-0 şi 3-1. Ar fi frumos să ne luăm revanşa, însă nu ştiu dacă voi mai putea alinia formaţia de la Salzburg. Mai întîi trebuie să ne asigurăm că băieţii vor reuşi să-şi ia liber toţi de la serviciu", a dezvăluit antrenorul Didier Philippe.

Atacantul Aurelien Joachim, de meserie profesor de sport, a explicat: "Nu ne-am aşteptat să ne calificăm şi unii dintre coechipieri şi-au terminat zilele de concediu". Speră însă ca ei să se descurce: "Eventual, vor negocia cu şefii nişte învoiri. S-ar putea să merite".


125.000 de euro e valoarea medie de piaţă a unui jucător de la Dudelange, conform transfermarkt.de. La Salzburg e 1,2 milioane

140.000 de euro va primi Dudelange de la UEFA pentru calificarea în turul 3 preliminar al Ligii

"În turul următor nu ştiu dacă voi mai putea alinia formaţia din meciul cu Salzburg. Să vedem dacă băieţii vor reuşi să-şi ia liber toţi de la serviciu"
Didier Philippe, antrenor Dudelange

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.