Liga 1

Scouterii lui Sivasspor au venit pentru ”Săgeată”, dar l-au văzut pe Danciu-gol

Articol de Eduard Apostol  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Reprezentanţii lui Sivasspor au asistat la meciul de la Severin, în prima etapă a ”cîinilor”, fiindcă voiau să-l mai vadă o dată pe Marius Niculae, însă acesta n-a jucat. Dar au pus ochii pe veteranul roş-albilor


Unde dai şi unde crapă?! Reprezentanţii lui Sivasspor (locul 7 în Turcia) ajunseseră vinerea trecută în Turnu Severin, la meciul roş-albilor de la Dunăre, pentru a-l vedea la lucru pe Marius Niculae, "otomanii" dorind ca a doua zi să facă oferta finală. Dar "Săgeată" n-a mai jucat, ajungînd ultrarapid la un acord cu FC Vaslui, iar varianta transferului la Sivas s-a evaporat. Totuşi, turcii n-au venit chiar degeaba. Au vizionat meciul şi au pus ochii tocmai pe veteranul "cîinilor", Ionel Dănciulescu. Atacantul de 35 de ani a intrat în minutul 63, a marcat golul victoriei, de 2-1, în minutul 80, a impresionat prin poziţionare şi travaliu.

Reprezentanţii lui Sivasspor au strîns cîteva date despre golgeter, au fost impresionaţi de numărul de reuşite în Liga 1, 208 la număr, şi au fost miraţi cînd li s-a transmis dinspre oficialii roş-albilor vîrsta jucătorului: "Credeam că are cel mult 30 de ani la cum se mişcă! O să ne gîndim şi vom vedea ce ofertă vom face". Dănciulescu mai are un an de contract cu Dinamo şi nu a fost evaluat de către acţionari la vreo sumă de transfer anume, "însă totul este negociabil".


3 atacanţi mai au în lot cei de la Sivasspor: ex-stelistul Pedriel, N'Douassel şi Ozgen

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.