Liga 1

Thierry Henry s-a despartit de sotia sa

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Fotbalistul echipei FC Barcelona, Thierry Henry, s-a despartit de sotia sa Claire, cu care s-a casatorit in urma cu patru ani si cu care are un copil, au dezvaluit prietenii celor doi, informeaza publicatia The People.

"Vestea a venit pe neasteptate. Pareau sa fie un cuplu model. Thierry s-a aflat sub presiune dupa ce a decis sa plece de la Arsenal, dar putini s-ar fi gandit ca existau probleme in casnicia sa", a declarat o sursa apropiata fotbalistului.

Sunday Mirror noteaza ca Henry a mers singur in week-end-ul trecut la nunta baschetbalistului Tony Parker cu actrita Eva Longoria. El a stat intr-un apartament al hotelului Hyatt-Vendome timp de cinci zile si a fost vazut distrandu-se si mergand la cazinouri.

Potrivit News of the World, Henry si Claire s-au despartit dupa ce s-au certat pe tema unor mesaje si fotografii de pe telefonul mobil al fotbalistului.

Henry, in varsta de 29 de ani, s-a transferat in aceasta vara la FC Barcelona, insa a marturisit ulterior ca avea totul la Londra: "Sotia mea este de acolo si fiica mea s-a nascut acolo".

Claire, in varsta de 27 de ani, lucreaza ca model folosind numele Nicole Merry. Ea a dat nastere unei fetite, Tea, in urma cu doi ani.

Thierry Henry a cunoscut-o pe Claire la filmarile pentru o reclama si a cerut-o de sotie in timpul unei vacante in Caraibe. "Am stiut foarte curand dupa ce am cunoscut-o ca ea este aleasa mea", a spus atunci fotbalistul. Cei doi s-au casatorit in prezenta a 200 de invitati, in castelul Highclere din Newbury, in 2003.

Henry, Claire si Tea au locuit intr-o resedinta de 7 milioane de lire sterline in Hampstead, inainte de a se muta in Spania.

Thierry Henry are la FC Barcelona un salariu saptamanal de 128.000 de lire sterline

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.