Campionate

Un pilot de coşmar » Ribery se ţine iar de glume

Articol de Aurelian Botezatu  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Francezul a fost pentru cîteva minute comandantul aeronavei care i-a dus pe jucătorii lui Bayern de la Beijing la Guangzhou


Franck Ribery nu se simte bine dacă nu face o farsă. În turneul pe care Bayern îl întreprinde în China, el şi-a surprins din nou coechipierii. Nu ca şofer de autocar, cum s-a întîmplat în Dubai, ci din postura de pilot de avion.

Miercuri, munchenezii se îmbarcaseră şi aşteptau pe pista aeroportului din Beijing să-şi ia zborul spre Guangzhou, unde ieri au susţinut un amical cu Wolfsburg (2-1). Dar cum ok-ul pentru decolare întîrzia, urmare a rafalelor puternice de ploaie, francezul s-a strecurat în cabina piloţilor.

Iar după ce a studiat aparatura de la bord a luat microfonul: "Alo, mă numesc Franck Ribery şi sînt comandantul aeronavei. Mai avem zece minute de aşteptat". Apoi, în hohotele de rîs ale asistenţei, a comunicat planul de zbor şi le-a urat pasagerilor "mult noroc şi distracţie plăcută".

Cu autobuzul pe trotuar
Ca şofer de autocar, într-un cantonament desfăşurat în Dubai, în ianuarie 2009, Ribery n-a avut prea mare succes. Vrînd să-şi plimbe coechipierii în jurul hotelului, înaintea plecării la antrenament, el a ajuns cu autobuzul pe trotuar, unde a lovit cîteva panouri publicitare.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.