Liga 1

VIDEO Nemuritorul » La 35 de ani, Buga a fost iar MVP-ul partidei, cu un gol şi o pasă decisivă

Buga nu se vede golgeterul Ligii 1: "Să fim serioşi, eu vreau doar să fiu sănătos!" // Foto: Bogdan Bălaş (Braşov)

Articol de Iulian Cuibar  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Trupa lui Ionuţ Badea a început partida cu CS Severin exact aşa cum a făcut-o şi etapa trecută, cu Viitorul Constanţa (2-2).

"Stegarii" au deschis scorul în secunda 75, cu 20 de secunde mai tîrziu decît în meciul cu dobrogenii. Autor, acelaşi Mugurel Buga, cel care, la 35 de ani, e de departe cel mai bun om al ardelenior în acest start de campionat.

VIDEO: Vezi AICI golurile meciului!

Oltenii au simţit din plin şocul golului rapid încasat şi, practic, nu au contat în prima repriză. Pe acest fond, gazdele au dominat, dar, ca şi în prima rundă, nu au putut da lovitura de graţie.

Mutări inspirate
La reluare, severinenii au apărut pe teren mult schimbaţi în bine. Marian Bondrea l-a scos pe inexistentul Olah, iar înlocuitorul său, francezul Joel Thomas, a restabilit egalitatea în minutul 58: 1-1!

Alb-albaştrii de la malul Dunării au continuat să atace, însă Vancea nu a nimerit poarta din poziţie excelentă (63). În replică, Nasser putea păstra toate cele trei puncte sub Tîmpa, dar Marinescu a blocat inspirat trasorul acestuia.

Cînd meciul părea unul închis, braşovenii au dat lovitura finală: Iulian Popa a şutat de la 15 metri, mingea a lovit bara lui Marinescu şi s-a dus în poartă. "Steagul" are patru puncte din două etape, în care a întîlnit două nou-promovate în Liga 1.

"Mai avem nevoie de un atacant şi de un mijlocaş, sper să reuşim respectivele achiziţii cît mai repede. Cu Dinamo va fi un meci cel puţin interesant" (Ionuţ Badea, antrenor FC Braşov)

"E bine că am cîştigat. Nu visez să devin golgeterul Ligii 1, hai să fim serioşi! Important e să fiu sănătos şi sigur voi mai înscrie" (Mugurel Buga, atacant FC Braşov)

"Am avut un arbitraj total potrivnic. E nemeritat acest rezultat, e a doua oară cînd pierdem în această manieră. Sper să ne descătuşăm cu prima victorie" (Marian Bondrea, antrenor CS Severin)

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.