Liga 1

Viitorul va juca pe stadionul Farului » Fanii l-au acceptat pe Hagi

Articol de Ionuţ Coman  —  Friday, 27 July 2012

Hagi s-a întîlnit astăzi cu fanii Farului Constanţa pentru a stabili toate detaliile unei mutări a Viitorului pe stadionul care i-a purtat numele "regelui".

Chiar dacă la partidele din campionat dintre Farul şi Viitorul, Hagi a fost apostrofat în multe momente şi iniţial fanii "rechinilor" nici nu vroiau să audă de o asemenea variantă, astăzi aceştia s-au răzgîndit.

După aproximativ o oră, fanii au acceptat ca echipa lui Hagi să îşi joace meciurile de pe teren propriu pe arena Farului, care are o capacitate de 15.000 de locuri şi dispune şi de nocturnă. 

"Am ţinut neapărat să vorbesc cu fanii, eu i-am respectat mereu, e un lucru foarte bun pentru ambele cluburi că s-a ajuns la o înţelegere", a declarat Hagi pentru GSP.RO

În zilele următoare la Constanţa va veni o comisie de licenţiere să verifice dacă lucurile sînt într-o stare bună pe acel stadion. Liderul galeriei Farului a confirmat înţelegerea cu Hagi, dar spune că echipa "regelui" nu va beneficia de susţinerea lor.

"Hagi este bine-venit la noi pe stadion, dar fanii Farului vor rămîne doar ai Farului", a declarat Sorin Mihăilescu pentru GSP.RO.

Dacă lucrurile vor fi în regulă, Viitorul ar putea disputa meciul din etapa a 3-a, atunci cînd vor întîlni Astra, pe Stadionul Farul. În cel mai rău caz, echipa lui Hagi va juca primul meci la Constanţa în etapa a 5-a, la meciul cu Gaz Metan Mediaş.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.