Liga 1

FOTO Rivalizează cu Real Madrid şi FC Barcelona » Vasluiul are un nou autocar

+8 Foto
Așa arată noul autocar cu care se deplasează vasluienii (foto: Gabriel Tănase)

Articol de Cristian Lapa  —  sâmbătă, 28 iulie 2012

FC Vaslui nu s-a înnoit doar în privinţa lotului. Clubul moldovean tocmai a intrat în posesia unui nou autocar, ultramodern şi dotat cu toate facilităţile posibile. Datorită acestora, Marius Şumudică şi elevii săi se pot bucura de aceleaşi condiţii avute de vedetele de la FC Barcelona şi Real.

De altfel, modelul autocarului, Volvo Irizar (460 cp), este identic cu cel deţinut de madrileni. Iată cîteva caracteristici: parbriz dublu, geamuri de filtrare a luminii, multiple sisteme de siguranţă, aer condiţionat, 40 de locuri rabatabile, două scaune speciale pentru jucătorii accidentaţi, sistem radio cu CD şi prize la 220V la fiecare loc, două carduri de memorie avînd stocate filme şi peste 3.000 de cîntece, un mare monitor GPS, 3 televizoare, două mese cu fotolii, trei frigidere, baie, dulap, cutor cu microunde, filtru de cafea.

În schimb, Barcelona beneficiază din ianuarie 2012 de un autocar MAN (505 cp). Alte elemente notabile: control electronic de suspensie care permite caroseriei să nu se încline la curbe ori la denivelări, sistem de control care reglează viteza pentru distanţa de securitate, avertizare în caz de incendiu, căşti individuale pentru fiecare pasager cu 8 ieşiri la toate cele 37 de locuri, o masă de conferinţe, o canapea, 7 televizoare.

 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.