Campionate

VIDEO Răfuială în loc de scuze după umilinţa Realului cu Benfica: ”Aţi văzut un dezastru? E problema voastră!”

Mourinho a reacţionat agresiv după înfrîngerea cu Benfica

Articol de Aurelian Botezatu  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Mourinho şi-a amuţit imediat criticii. Apoi i-a atacat pe ziariştii care-i reproşau că nu-i bagă în seamă pe juniori.

Jose Mourinho merge şi în relaţiile cu presa pe ideea că "atacul e cea mai bună apărare". Cine s-ar fi aşteptat să-l vadă cu capul plecat după usturătorul eşec suferit vineri de Real, cu o echipă încropită din rezerve şi juniori, în faţa Benficăi (2-5) s-a înşelat amarnic.

Nici n-au apucat ziariştii să deschidă gura că antrenorul galacticilor le-a tăiat-o scurt: "Dacă pentru voi, spaniolii, acest 2-5 pare un dezastru, e problema voastră! Acelaşi lucru vi-l spun şi vouă, portughezilor, care vă pregătiţi să sărbătoriţi. Eu niciodată n-am cîştigat un titlu în intersezon. Şi am 19 în palmares".

Iar cînd toată lumea credea că a încheiat, Jose şi-a adus aminte de editorialiştii care-l criticau în legătură cu talentele de la Academie: "Rezultatul ar putea fi relevant şi pentru minţile luminate ce susţineau că mulţi dintre juniorii Realului ar putea evolua oricînd la prima echipă".

"Am venit la Lisabona doar pentru că aveam un contract de onorat şi nu voiam să fim penalizaţi financiar" (Jose Mourinho, antrenor Real)

3 jucători de top a titularizat Mourinho pe Da Luz: Di Maria, Kaka şi Higuain

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.