Liga 1

Greşeli în ambele sensuri » Colţescu a dezavantajat-o şi pe Astra, dar şi pe Steaua

Articol de Ionel Luţan  —  Monday 30th of November -0001 12:00

În minutul 34, Lupu a fost iertat de-al doilea cartonaş galben. În minutul 39, imediat după golul egalizator, la 2, al Astrei, s-a anulat reuşita lui Chipciu, aflat în poziţie regulamentară.

Steliştii de pe bancă au protestat vehement la orice decizie "împotrivă" a lui Sebastian Colţescu în prima repriză. Laurenţiu Reghencampf şi Mihai Stoica au fost ca doi lei în cuşcă, de-abia au putut fi stăpîniţi.

În minutul 34, Steaua a fost avantajată. În duel cu Enache, Lupu l-a lovit, în alergare, pe adversar, cu cotul în gură, şi-ar fi putut primi al doilea cartonaş galben, după cel încasat în minutul 17. Jucătorul Astrei a căzut chiar în faţa băncii de rezerve a Stelei, unde Reghe şi MM protestau vehement împotriva lui Colţescu, chiar în acea fază. Lupu a scăpat fără avertisment, iar la pauză a fost schimbat cu Filip.

Imediat după ce ploieştenii au egalat la 2, Chipciu a înscris, însă, conform semnalizării de la margine a lui Sebastian Gheorghe, a fost anulată reuşita stelistului. Reluările TV şi stop-cadrul pe faza din minutul 39 (foto) arată că poziţia jucătorului roş-albaştrilor ar fi fost regulamentară.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.