Liga 1

Dani Coman visează la Champions League: "Jucăm la victorie cu Fenerbahce!" » Citeşte aici întregul interviu cu portarul Vasluiului

Articol de Cristian Lapa  —  Sunday, 29 July 2012

Portarul Dani Coman (33 de ani) spune că moldovenii vor încerca să cîştige meciul din preliminariile Champions League cu turcii de la Fenerbahce.

-Fără gol primit la prima apariţie în faţa propriilor suporteri. Cum a fost?

-A fost destul de greu, însă mă bucur pentru victorie. Este mult mai important decît dacă iau sau nu gol.

-E o victorie de moral înaintea meciului cu Fenerbahce?
-Sînt trei puncte importante cîştigate cu mult sacrificiu. Putem spune că e şi o victorie de moral în perspectiva meciurilor de calificare din preliminariile Ligii Campionilor.

-Cum te-ai simţit pe teren, cînd ai avut şi susţinerea fanilor?
-N-am mai simţit de mult sprijinul galeriei. Mă simt excelent la Vaslui, m-am acomodat deja, mă bucur de sprijinul colegilor, iar oamenii din oraş sînt extraordinari. Mă simt foarte bine şi sînt fericit că am ales să joc aici.

-E bine şi fără Wesley?
-Wesley era un jucător important, care a marcat multe goluri pentru Vaslui. Asta e viaţa. Trebuie să-i ţinem pumnii acolo unde se duce. Trebuie să ne descurcăm şi fără el. Aţi văzut că jucătorii care au fost pe teren la meciul cu Petrolul şi-au făcut din plin datoria.

-Cum crezi că va fi meciul de la Istanbul după victoria cu Petrolul?
-Cu siguranţă ne aşteaptă un meci dificil. Mergem încrezători la Istanbul, cu gîndul să ne calificăm. Avem o echipă bună, care a dovedit an de an că poate lupta cu forţele fotbalului european.

-V-aţi mulţumi cu un punct miercuri seara?
-Tratăm meciul la victorie. Mergem, indiferent de adversar, cu gîndul de a cîştiga. Aşa vom face şi la Istanbul. Sper ca Dumnezeu să fie cu faţa către noi şi să cîştigăm.

-E o echipă galactică la Vaslui? Aveţi acum şi autocar de cinci stele.
-E o echipă extraordinară, una foarte bună. Sperăm ca rezultatele să fie pe măsură, iar la finalul sezonului să ne bucurăm de performanţele obţinute.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.